Namelous

Zondag 26 mei was de dag van de vele beloftes. Die dag was iedereen verplicht om zijn stem uit te brengen. "'Zever, Gezever', is een nummer over de politiek", zegt Namelous. "Ik heb dit liedje geschreven omdat ik net zoals zovelen denk wat de titel zegt. Ik ben van het principe dat er toch niets zal veranderen."

"Ze maken al ruzie in hun eigen partij. Hoe gaan ze dan proberen om samen te werken? Dit is nooit anders geweest". Namelous wilt met zijn ongezouten nummer 'Zever, Gezever' de mening van het 'gewone volk' vertegenwoordigen.

Namelous is al sinds 2010 actief in de underground scene van de muziekwereld. De artiestennaam Namelous verwijst naar de vele momenten dat hij zich alleen voelde. Als een nummer, iemand die in de maatschappij werd bestempeld met vooroordelen.

Zever Gezever staat op Namelous' nieuwe album: 'Onderweg'.

 

 

Meer info:

Zever Gezever, de nieuwe single van Namelous, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.